Crypto.com – метална карта с кешбек и много други

10 мнения за “Crypto.com – метална карта с кешбек и много други”

 1. Металната карта вярно е готина и наистина си има cashback, но има места в България, където картата не работи. Например преди няколко месеца не я приемаха в Била и Фантастико. В комбинация с Curve работи навсякъде.

  1. Да, така е наистина. Мисля, че имаше проблем с POS терминалите на Уникредит и картите на Crypto.com, но не съм сигурен дали все още е така. Ще проверя и ще напиша.

   При всички положения обаче, Curve е добър вариант за обединение на различни карти, включително и тези от Crypto.com. В блога има статия и за Curve. А предполагам, че Crypto картата може да се добави и в Apple Pay и Google Pay, като така също ще бъде приемана навсякъде.

 2. Доста по-лесен вариант за покупка на Bitcoin от другите сайтове. Зареждам си акаунта направо с банковата ми карта и директно купувам каквото искам.

  1. Не мога да кажа в момента, трябва да попитате съпорта в приложението. При някои е отнемало седмица, при някои – месеци. Мисля, че вече става сравнително по-бързо и до 2-3 седмици може да се получи. И моля, използвайте кирилица. 🙂

 3. Имам дебитна карта към банка дск .Направих депозит в crypto.com и си купих криптовалути.Сега не знам как да ги изтегля.В дск ми казаха ,че ще блокират картата .А защо не са я блокирали като купувам щом не работят с крипто платформи?
  С revolut може ли да се търгува в crypto.com?

  1. Ако искате да изтеглите пари чрез банков превод, можете да го направите само към сметка (IBAN), която е на Ваше име и само ако преди това сте депозирали средства от тази сметка към Crypto.com с банков трансфер. Това го пише както в статията по-горе, така и в мобилното приложение, когато се опитате да изтеглите (withdraw) средства.

   Другият метод да „изкарате“ пари от Crypto.com е да си поръчате дебитната им карта (за най-ниския клас не се изисква да заключвате от техния тоукън) и след това да теглите пари от всеки един банкомат.

   С revolut може ли да се търгува в crypto.com?

   – Засега никой не е казал, че подобно нещо не работи в статията с информация за това кои банки работят с криптовалути. В Revolut получавате собствен IBAN в евро, в Crypto.com – също, така че би следвало ако преведете пари от Revolut към Crypto.com (с банков превод, НЕ с карта), след това да можете да направите и обратното – да изтеглите парите от Crypto.com към Revolut.

    1. В revolut до каква сума може да се депозира и възможно ли е да блокират сметката или да искат произход на средства?

     1. Не мисля, че Revolut имат лимити за депозиране чрез банков превод. Реално това си е персонална сметка и би трябвало човек да може да си превежда каквато сума реши. Но за повече информация проверете в условията им или пишете на съпорта им.

      Револют могат да поискат произход на средства както за 100 евро, така и чак за 100 000. Няма определена формула, затова който използва услугите им, трябва да е готов в определен момент да даде обяснение и някакви документи за доказателство. Това естествено важи и за всички други онлайн банки, както и крипто борси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *