50$ бонус при регистрация в Celsius

Update: 08.06.2022г.

Последните седмици и месеци доста хора изказват предупреждения за Celsius и твърдят, че платформата може да се срине. Подобно предупреждение може да се види тук. Ако това стане, Celsius може да няма достатъчно ликвидност и съответно да успее да върне средствата на всички хора, които са заемали средства през нея.

Няма да изказвам лично мнение и препоръки по въпроса, но всеки, който е инвестирал или смята да инвестира в платформата, трябва да проучи добре конкретните рискове и да прецени дали иска да участва в нея.

Update: 13.06.2022г.

Celsius спря тегленията от платформата и всички траснфери вътре. За момента не е ясно какво ще се случи със заключените средства в платформата и дали това е само временно решение (както е обявено публично) или е налице по-сериозен проблем с платформата, който може и да не се разреши (както някои спекулират).

Не депозирате средства в Celsius!

Celsius e платформа, в която можем да депозираме различни криптовалути и да получаваме лихва върху депозита си. Можем да депозираме биткойн, други криптовалути или стейбълкойни (това са специални криптовалути, чиято стойност е приравнена към фиат валута като USD).

Бонус: $50.

Условие: Регистрирай се с Referral Code 103066c8cc и депозирай $400 в крипто за 30 дни.

Можете да прочетете повече за Celsius в статията Как да печелим лихва от Биткойн.

Имаш въпрос?

Ако имате допълнителни въпроси по темата, споделете в коментарите и ще се опитам да отговоря. Ако Ви интересува нещо друго, за което все още няма статия в блога - попитай в страницата с въпроси.


Вашият коментар