Stellar раздават $125 милиона в криптовалута (неактуална)

Имаш въпрос?

Ако имате допълнителни въпроси по темата, споделете в коментарите и ще се опитам да отговоря.

Ако Ви интересува нещо друго за биткойн и криптовалутите, за други потенциални инвестиции, за ранното пенсиониране или за нещо, за което все още няма статия в блога - попитай тук.


2 мнения за “Stellar раздават $125 милиона в криптовалута (неактуална)”

  1. Колко това нещо е реално никой не знае,но ми прави впечатление че хората са неграмотни в тази насока и се хвърлят стремглаво без даже да знаят за какво става въпрос.защо го казвам това ли?Влезте в ютубс и изгледайте видеото и сами ще разберете.аз лично не вярвам в тези приказки защото като потърсих малко повече информация за тази крипти валута се оказа че създателят е друг а не този Теодор от Габрово- тогава ето я поредната лъжа.Ха сега идете че си купувайте .По скоро някои си трупа парички от нас.Късмет приятели на всички вас които имате пари за хвърляне.

    1. Съгласни сме, че хората отказват да се образоват в тази насока.

      Но останалата част от коментара Ви е доста объркваща. Кой изобщо е казал, че създаделят на Stellar е Теодор от Габрово (който и да е той)? За какво ютуб видео говорите? Препоръчвам Ви да използвате по-добри източници, а не съмнителни видеа от youtube, защото в противен случай вероятността някой да Ви излъже и да Ви вземе парите наистина е огромна. Когато проучвате нещо, изплолзвайте Google, за предпочитане търсете източници на английски и за всеки един въпрос прочетете поне 4-5 теми, за да се научите да филтрирате подвеждащата и изцяло невярна информация. Това не важи само за криптовалутите, а за всичко, което пише в интернет. Що се отнася за криптовалутите, може би е по-добре да се съсредоточите само върху най-основните от тях.

      Що се отнасия за статията – описаното в нея наистина беше актуално, но през 2018 г. и ние успяхме да се възползваме тогава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *